Innovatív Foglalkoztatási Együttműködés a Zalaegerszegi és Lenti Járásokban

TOP-5.1.2-15-ZA1-2016-00001

A korábbinál is kedvezőbb feltételekkel pályázhatnak helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, valamint ezek tulajdonában álló gazdasági társaságok munkásszállók építésére, felújítására.

2018. december 03.

A Nyugat-Zalai Foglalkoztatási Paktum keretében a minél szélesebb körű partnerség megteremtése, a projekt tudatosítása, az együttműködési hálózatban érintett partnerek, valamint a szélesebb nyilvánosság megteremtése érdekében. a paktum tevékenység eredményeinek éves szintű bemutatására kerül sor 2018. december 10-én 09:00 órai kezdettel Lentiben a Városi Művelődési Központban.

2018. november 20.

Az "Innovatív foglalkoztatási együttműködés a zalaegerszegi és lenti járásokban" című projekthez kapcsolódóan harmadik alkalommal kerül megrendezésre területi workhop, melynek célja az együttműködés fenntartása, a paktumszervezet tevékenységének elmélyítése, a program megvalósítására, illetve a programban vállalt tevékenységek aktualizálásához igények feltárása, a paktum működési tapasztalatok megosztása.

2018. november 19.

Az "Innovatív foglalkoztatási együttműködés a zalaegerszegi és lenti járásokban" című projekthez kapcsolódóan 2018. évben második alkalommal kerül megrendezésre területi workhop, melynek célja az együttműködés fenntartása, a paktumszervezet tevékenységének elmélyítése, a program megvalósítására, illetve a programban vállalt tevékenységek aktualizálásához igények feltárása, a paktum működési tapasztalatok megosztása.

2018. november 19.

Az "Innovatív foglalkoztatási együttműködés a zalaegerszegi és lenti járásokban" című projekthez kapcsolódóan 2018. évben első alkalommal kerül megrendezésre területi workhop, melynek célja az együttműködés fenntartása, a paktumszervezet tevékenységének elmélyítése, a program megvalósítására, illetve a programban vállalt tevékenységek aktualizálásához igények feltárása, a paktum működési tapasztalatok megosztása.