Innovatív Foglalkoztatási Együttműködés a Zalaegerszegi és Lenti Járásokban

TOP-5.1.2-15-ZA1-2016-00001

Az EUROFAMILY csapatának újonnan nyíló LENTI üzletébe ELADÓ-PÉNZTÁROST keresnek.

Sokkal kevesebb magyar akar külföldön dolgozni, mint négy éve. A 20 év alatti magyarok 66 százaléka ugyanakkor hajlandó lenne külföldön munkát vállalni - derül ki egy friss felmérésből.

2018. április 23.

Nyílászárókat és bútorokat gyártó cég nyitott üzemet Zalaegerszegen. Zalaegerszegre települt üzemével a Bíbor-Fa Bt. Az Európa-szerte műemlék épületek nyílászáróit, emellett bútorokat és belsőépítészeti elemeket gyártó cég zalaszentgrótról teleült át a megyeszékhelyre.

Második alkalommal kerül megrendezésre a  Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás,Konferencia a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban 2018. május 24-25-én. Szakmai előadásokon és kiállításon megismerkedhetnek az érdeklődők a modern iparágak újdonságaival, fejlesztési elképzeléseivel.

Ismerd meg, próbáld ki a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Lámfalussí Sándor Szakképző Iskolája által kínált lehetőségeket a faipar, a fémipar, az építőipar, a vendéglátás és a szociális ágazat területén a szakmák éjszakája program keretében 2018. április 13-án