Innovatív Foglalkoztatási Együttműködés a Zalaegerszegi és Lenti Járásokban

TOP-5.1.2-15-ZA1-2016-00001

Lenti székhelyű LE-KO Építőipari Kft. munkavállalót keres, autó- és gépszerelő, földmunkagép gépkezelő, és gépkocsivezető B, C kategóriás jogosítvánnyal munkakörökre, kizárólag belföldi munkavégzésre azonnali kezdéssel.

Március végén a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) regiszterében 278 800 álláskereső szerepelt. Ez több mint 5 ezer fős (2 százalékos) csökkenést jelent az előző év azonos időszakához képest, az előző havi, februári adathoz viszonyítva azonban több mint 13 ezres (5 százalékos) növekedést mutatnak a számok.

2019. április 03.

Multiholdolgozol Nap: 2019. április 18.

Már lehet jelentkezni a Hároly Királyfi, Három Királylány mozgalom legújabb országos megmozdulására.

Magyarországon nőhettek a legnagyobb mértékben a bruttó keresetek az unióban — derül ki az uniós statisztikai hivatal legfrissebb vállalati adataiból. A járulékcsökkentésnek köszönhetően úgy emelkedett 12 százalékkal a bruttó kereset, hogy az a munkaadóknak csak 9,6 százalékos költségnövekedéssel járt.

Ötmilliárd forintból ismét pályázatot hirdet a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására – jelentette be Varga Mihály az MTI-nek. A pénzügyminiszter elmondta, a mától induló pályázat révén 250 vállalkozásnál mintegy 1500 új munkahely jöhet létre Magyarországon.