Innovatív Foglalkoztatási Együttműködés a Zalaegerszegi és Lenti Járásokban

TOP-5.1.2-15-ZA1-2016-00001

A gazdaságvédelmi akciótervhez kapcsolódó újratervezés programban megnyílt a jelentkezési lehetőség az ingyenes, 8 hetes informatikai online oktatásra május 11-én - jelentette be György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára hétfőn online sajtótájékoztatón.

A Gazdaságvédelmi Akcióterv kiemelt célja a munkahelyek védelme, helyreállítása és újak teremtése, a vállalkozások már pályázhatnak a munkahelyvédelmi bértámogatásra. A program a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került munkaadóknál segíti akár több százezer munkahely megőrzését.

2020. április 13.

A NYITOK program kereténen otthonról elvégezhető térítésmentes képzésekre lehet jelentkezni.

Újabb gazdaságvédelmi intézkedések léptek életbe, ezek között négy adóügyi könnyítés is van - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett videójában kedden.

Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus járvány okán kilalakult helyzet következtében ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a mai naptól a paktum iroda csak telefonon és e-mailben nyújtja szolgáltatásait. Megértésüket köszönjük.