Innovatív Foglalkoztatási Együttműködés a Zalaegerszegi és Lenti Járásokban

TOP-5.1.2-15-ZA1-2016-00001

Ismerd meg, próbáld ki a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Lámfalussí Sándor Szakképző Iskolája által kínált lehetőségeket a faipar, a fémipar, az építőipar, a vendéglátás és a szociális ágazat területén a szakmák éjszakája program keretében 2018. április 13-án

A Keszthely Város Önkormányzata által vezett, konzorciumban megvalósuló foglalkoztatási együttműködési megállapodást írtak alá Keszthelyen. 

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2018. január 6-ától 5 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdetett a mikro-, kis-és középvállalkozások munkahelyteremtő és -megőrző beruházásainak elősegítésére.

Ünnepélyes keretek közt írták alá az érintett felek kedden az Innovatív foglalkoztatási együttműködés a zalaegerszegi és lenti járásokban elnevezésű paktum megállapodását. A 2021 márciusáig tartó projektben 4 konzorciumi partner, főpályázóként Lenti önkormányzata a megyei kormányhivatallal, a Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökséggel és Gondoskodás Alapítvánnyal működik együtt.

Innovatív foglalkoztatási együttműködés a zalaegerszegi és lenti járásokban projekt keretében 31 fő részvételével valósult meg 2018. január 12-én Csesztregen a művelődési házban az első műhelymunka.