2020. jĂşlius 12. Izabella napja van  | Jelenleg 1 cĂ©g 0 db állása Ă©s 4 szerv 5 kĂ©pzĂ©se találhatĂł adatbázisunkban
Képek a galériából

2013.07.26.
Szakmai tanulmányút
Az albumban
6 db kép található
Hírlevél feliratkozás
Neved:

Irányítószám:

LakcĂ­m:

Email cĂ­m:

Ellenőrző kód:

ĂŤrja be kĂłdot:
Elindult a dísznövénykertész képzés
Dátum: 2012. október 06.

A „Mesterségek Tere” projekt keretében 2012. szeptember 24-én elindult a növényházi- és szabadföldi dísznövénykertész képzés.

A képzést megelőző ráhangoló, motiváló tréningen legjobban teljesítő, majd az azt követő foglalkoztatás egészségügyi vizsgálaton megfelelt 15 fő került bevonásra az OKJ bizonyítványt adó képzésbe.
A szakmai képzést megelőzően a hallgatók 40 órában tanulástechnikai- és kulcskompetencia-fejlesztő tréningen is részt vesznek. Az 1000 órás képzésbe, beépül a kötelező 40 órás informatikai képzés. A digitális írástudás kompetenciák képzés az ECDL moduljainak ismeretanyagára épül, amely napjainkban minden munkavállaló számára elengedhetetlen.
A képzés során a hallgatók vállalkozási és kereskedelmi, kertészeti, munkavállalói, valamint szabadföldi- és növényházi dísznövény termesztési alapismereteket tanulnak. Az oktatás 30%-ban elméleti, és 70%-ban gyakorlati részből áll.
A résztvevők a képzés során a projekt keretében kialakításra kerülő 120 m2 területű fóliaház rendszerben tanulják és gyakorolják a dísznövények előállítását, később szabadtéri örökzöldek és lombhullató cserjék, bokrok és fák termesztését. A kialakítandó szolgáltatás része a dísznövények kiültetése, éves szinten a gondozás, és parkosítás.

Kapcsolódó képek - 2012.10.12. Dísznövénykertész képzés
Ă–sszes fotĂł »
Minden jog fenntartva!
2012. © Cseszt RegĂ©lĹ‘ TĂ©rsĂ©gfejlesztĂ©si KöszhasznĂş Nonprofit Kft.
8960 Lenti Deák F. u. 4.
mestersegektere@lentiterseg.hu
Látogatók száma: 412,403