2019. december 11. ÁrpĂĄd napja van  | Jelenleg 1 cĂŠg 0 db ĂĄllĂĄsa ĂŠs 4 szerv 5 kĂŠpzĂŠse talĂĄlhatĂł adatbĂĄzisunkban
KĂŠpek a galĂŠriĂĄbĂłl

2013.07.26.
Szakmai tanulmĂĄnyĂşt
Az albumban
6 db kĂŠp talĂĄlhatĂł
HĂ­rlevĂŠl feliratkozĂĄs
Neved:

IrĂĄnyĂ­tĂłszĂĄm:

LakcĂ­m:

Email cĂ­m:

Ellenőrző kód:

Írja be kódot:
Elindult a dísznövénykertész képzés
DĂĄtum: 2012. oktĂłber 06.

A „Mesterségek Tere” projekt keretében 2012. szeptember 24-én elindult a növényházi- és szabadföldi dísznövénykertész képzés.

A képzést megelőző ráhangoló, motiváló tréningen legjobban teljesítő, majd az azt követő foglalkoztatás egészségügyi vizsgálaton megfelelt 15 fő került bevonásra az OKJ bizonyítványt adó képzésbe.
A szakmai képzést megelőzően a hallgatók 40 órában tanulástechnikai- és kulcskompetencia-fejlesztő tréningen is részt vesznek. Az 1000 órás képzésbe, beépül a kötelező 40 órás informatikai képzés. A digitális írástudás kompetenciák képzés az ECDL moduljainak ismeretanyagára épül, amely napjainkban minden munkavállaló számára elengedhetetlen.
A képzés során a hallgatók vállalkozási és kereskedelmi, kertészeti, munkavállalói, valamint szabadföldi- és növényházi dísznövény termesztési alapismereteket tanulnak. Az oktatás 30%-ban elméleti, és 70%-ban gyakorlati részből áll.
A résztvevők a képzés során a projekt keretében kialakításra kerülő 120 m2 területű fóliaház rendszerben tanulják és gyakorolják a dísznövények előállítását, később szabadtéri örökzöldek és lombhullató cserjék, bokrok és fák termesztését. A kialakítandó szolgáltatás része a dísznövények kiültetése, éves szinten a gondozás, és parkosítás.

KapcsolĂłdĂł kĂŠpek - 2012.10.12. DĂ­sznĂśvĂŠnykertĂŠsz kĂŠpzĂŠs
Összes fotĂł »
Minden jog fenntartva!
2012. © Cseszt RegĂŠlő TĂŠrsĂŠgfejlesztĂŠsi KĂśszhasznĂş Nonprofit Kft.
8960 Lenti DeĂĄk F. u. 4.
mestersegektere@lentiterseg.hu
LĂĄtogatĂłk szĂĄma: 411,173