2019. december 11. ÁrpĂĄd napja van  | Jelenleg 1 cĂŠg 0 db ĂĄllĂĄsa ĂŠs 4 szerv 5 kĂŠpzĂŠse talĂĄlhatĂł adatbĂĄzisunkban
KĂŠpek a galĂŠriĂĄbĂłl

2013.07.26.
Szakmai tanulmĂĄnyĂşt
Az albumban
6 db kĂŠp talĂĄlhatĂł
HĂ­rlevĂŠl feliratkozĂĄs
Neved:

IrĂĄnyĂ­tĂłszĂĄm:

LakcĂ­m:

Email cĂ­m:

Ellenőrző kód:

Írja be kódot:
Menedzsment tréning
DĂĄtum: 2012. oktĂłber 15.

2012. október 08-án és 09-én a TÁMOP 1.4.3 programban résztvevő vezetők, szakmai megvalósítók, konzorciumi partnerek képviselői menedzsment tréningen vettek részt.

A menedzsment tréning a projektmenedzsment és a szakmai team összefogását biztosította. A tréning célja a menedzsmenti ismeretek elmélyítése, speciális feladatokra való felkészülés volt. A tréning célja volt még a partnerek közötti együttműködési készségek fejlesztése, az együttműködés szempontjából lényeges erőforrások azonosítása. A kétnapos tréningen összegzésre került a projekt vezetőinek feladata, felelőssége, megismerhették a projekt egyes fázisaihoz kapcsolódó vezetői teendőket és eszközöket. A résztvevőknek lehetősége nyílt a projektben zajló csapatmunkát megerősíteni, esetleges korrekciókhoz szükséges közös eljárásrendet kialakítani, gyakorolni a konfliktuskezelést és a hatékony kommunikációt. Sor került a tapasztalatok csoport szintű feldolgozására, továbbfejlődési lehetőségek feltárására. A tréning fő témája volt a „projekt” alapfogalmainak tisztázása, a program részletes menedzsmenti szintű ismertetése és közös áttekintése, a projekt struktúra, időbeli lebonyolítási terve, kockázat kezelés tervezése, akciótervek. A kétnapos tréninget a Hálózat az Integrációért Alapítvány valósította meg.

KapcsolĂłdĂł kĂŠpek - 2012.10.15. Projektmenedzsment trĂŠning
Összes fotĂł »
Minden jog fenntartva!
2012. © Cseszt RegĂŠlő TĂŠrsĂŠgfejlesztĂŠsi KĂśszhasznĂş Nonprofit Kft.
8960 Lenti DeĂĄk F. u. 4.
mestersegektere@lentiterseg.hu
LĂĄtogatĂłk szĂĄma: 411,159