2019. december 11. ÁrpĂĄd napja van  | Jelenleg 1 cĂŠg 0 db ĂĄllĂĄsa ĂŠs 4 szerv 5 kĂŠpzĂŠse talĂĄlhatĂł adatbĂĄzisunkban
KĂŠpek a galĂŠriĂĄbĂłl

2013.07.26.
Szakmai tanulmĂĄnyĂşt
Az albumban
6 db kĂŠp talĂĄlhatĂł
HĂ­rlevĂŠl feliratkozĂĄs
Neved:

IrĂĄnyĂ­tĂłszĂĄm:

LakcĂ­m:

Email cĂ­m:

Ellenőrző kód:

Írja be kódot:
Elindult az erdőművelő képzés
DĂĄtum: 2012. november 09.

A „Mesterségek Tere” projekt keretében 2012. október 24-én elindult a 800 órás erdőművelő képzés.

A ráhangoló, motiváló tréningen legjobban teljesítő és az erdőművelő szakmai képzést választó 15 fő, akik a foglalkoztatás egészségügyi vizsgálaton is megfeleltek került az OKJ bizonyítványt adó képzésbe. A szakmai képzést megelőzően a hallgatók 40 órában tanulástechnikai- és kulcskompetencia-fejlesztő tréningen és 40 órás informatikai képzésen vesznek részt. A digitális írástudás kompetenciák képzés az ECDL moduljainak ismeretanyagára épül, amely napjainkban minden munkavállaló számára elengedhetetlen. 
A képzés során a hallgatók megismerkednek az erdei növényekkel; csemetekerti munkákat, talaj előkészítést, erdősítést, erdőnevelést végeznek gyakorlatként. A tanfolyamon a szaporítóanyag termeléshez kapcsolódó ismereteket is elsajátítják, s vállalkozói ismereteiket is bővíthetik. A képzés 40%-ban elméleti, 60%-ban gyakorlati oktatásból áll.
A képzés időszakában beszerzésre kerülnek a talajművelés a maggazdálkodás, a csemetenevelés valamint az erdőfelújítás és ápolás eszközei, gépei, melyek megkönnyítik az elméleti ismeretek gyakorlati elsajátítását. 

Minden jog fenntartva!
2012. © Cseszt RegĂŠlő TĂŠrsĂŠgfejlesztĂŠsi KĂśszhasznĂş Nonprofit Kft.
8960 Lenti DeĂĄk F. u. 4.
mestersegektere@lentiterseg.hu
LĂĄtogatĂłk szĂĄma: 411,146