2020. jĂşlius 12. Izabella napja van  | Jelenleg 1 cĂ©g 0 db állása Ă©s 4 szerv 5 kĂ©pzĂ©se találhatĂł adatbázisunkban
Képek a galériából

2013.07.26.
Szakmai tanulmányút
Az albumban
6 db kép található
Hírlevél feliratkozás
Neved:

Irányítószám:

LakcĂ­m:

Email cĂ­m:

Ellenőrző kód:

ĂŤrja be kĂłdot:
Elindult a hulladéktelep-kezelő képzés
Dátum: 2012. november 12.

A „Mesterségek Tere” projekt keretében 2012. november 05-én elindult a 800 órás hulladéktelep-kezelő képzés.

A ráhangoló, motiváló tréningen legjobban teljesítő és a hulladéktelep-kezelő szakmai képzést választó 15 fő, akik a foglalkoztatás egészségügyi vizsgálaton is megfeleltek, került az OKJ bizonyítványt adó képzésbe.
A szakmai képzést megelőzően a hallgatók 40 órában tanulástechnikai- és kulcskompetencia-fejlesztő tréningen és 40 órás informatikai képzésen vesznek részt. A digitális írástudás kompetenciák képzés az ECDL moduljainak ismeretanyagára épül, amely napjainkban minden munkavállaló számára elengedhetetlen.
A képzés során a hallgatók hulladéktelep-kezelő, elektronikai hulladékválogató-feldolgozó feladatokat, hulladékfeldolgozógép-kezelő, hulladékgyűjtő és –szállító feladatokat, hulladékválogatást és –feldolgozást végeznek gyakorlatként. A képzés 40%-ban elméleti, 60%-ban gyakorlati oktatásból áll.
A képzés időszakában beszerzésre kerülnek az anyagmozgató, feldolgozó gépek, szállító és tároló, válogató, mérő- és laboreszközök, egyéni védőeszközök, kézi szerszámok melyek megkönnyítik az elméleti ismeretek gyakorlati elsajátítását.

Minden jog fenntartva!
2012. © Cseszt RegĂ©lĹ‘ TĂ©rsĂ©gfejlesztĂ©si KöszhasznĂş Nonprofit Kft.
8960 Lenti Deák F. u. 4.
mestersegektere@lentiterseg.hu
Látogatók száma: 412,380