2020. jĂşlius 12. Izabella napja van  | Jelenleg 1 cĂ©g 0 db állása Ă©s 4 szerv 5 kĂ©pzĂ©se találhatĂł adatbázisunkban
Képek a galériából

2013.07.26.
Szakmai tanulmányút
Az albumban
6 db kép található
Hírlevél feliratkozás
Neved:

Irányítószám:

LakcĂ­m:

Email cĂ­m:

Ellenőrző kód:

ĂŤrja be kĂłdot:
Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatása
Dátum: 2013. február 28.

A Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására.
A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 10 milliárd forint támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. Ebből 700-800 KKV-nál 5200 új munkahely létesíthető, továbbá legalább tízezer már meglévő munkahely megőrzése segíthető. A pályázat alapján csak induló beruházás támogatható.

A pályázat célja:
A helyi gazdaság megerősítése, a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepük, piaci pozícióik bővítése, új munkahelyek létrehozását eredményező beruházások támogatása, az álláskeresők foglalkoztatásának ösztönzése kiemelt összegű kiegészítő támogatással.

A pályázók köre:
A pályázaton kizárólag Magyarországon székhellyel vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon telephellyel, fiókteleppel rendelkező KKV-k vehetnek részt.

Pályázni olyan beruházással lehet, amely esetében a pályázó:

  • A beruházása eredményeként tervezett új, vagy bővítésre kerülő tevékenysége a tevékenységei közt szerepel,
  • A beruházást legkésőbb 2013. november 30-ig befejezi,
  • A beruházásban érintett telephelyen legalább 2 fő, teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló számára létesít új munkahelyet,
  • A beruházással létrehozott kapacitásokat, szolgáltatásokat az eredeti foglalkoztatási célnak megfelelően a beruházás befejezésétől számított 3 évig folyamatosan fenntartja és működteti,
  • A beruházás nettó bekerülési költségének legalább 25%-át saját forrásból biztosítja,
  • Megfelelő fedezetet ajánl fel.

A beruházás során olyan költségek számolhatóak el, amelyek kizárólag új műszaki berendezések, gépek, egyéb berendezések, felszerelések, valamint az immateriális javak beszerzésével, megvásárlásával kapcsolatban merülnek fel.

A támogatás formája: vissza nem térítendő.

Támogatás mértéke:
Nem regisztrált álláskereső személy esetén, új munkahelyenként 1,5 millió Ft. Ezen kívül kiegészítő támogatásokra lehet pályázni, külön-külön, illetve halmozottan is (hátrányos helyzetű kistérség).

A pályázatot személyesen nem, kizárólag könyvelt postai küldeményként feladott, vagy gyorspostai/futárposta szállítás igénybevételével lehet benyújtani.

A pályázatot a beruházás helye szerinti munkaügyi központ részére lehet benyújtani a 2013. február 14-től 2013. április 5-ig terjedő időszakban.

További információk az alábbi linken olvashatók:
http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/foglalkoztataspolitikaert-elelos-allamtitkarsag/hirek/palyazati-felhivas-a-mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-munkahelyteremto-beruhazasainak-tamogatasara-kodjel-nfa-2013-kkv

Minden jog fenntartva!
2012. © Cseszt RegĂ©lĹ‘ TĂ©rsĂ©gfejlesztĂ©si KöszhasznĂş Nonprofit Kft.
8960 Lenti Deák F. u. 4.
mestersegektere@lentiterseg.hu
Látogatók száma: 412,400