2019. november 14. Aliz napja van  | Jelenleg 1 cĂ©g 0 db állása Ă©s 4 szerv 5 kĂ©pzĂ©se találhatĂł adatbázisunkban
Képek a galériából

2013.07.26.
Szakmai tanulmányút
Az albumban
6 db kép található
Hírlevél feliratkozás
Neved:

Irányítószám:

LakcĂ­m:

Email cĂ­m:

Ellenőrző kód:

ĂŤrja be kĂłdot:
Modulzáró vizsga előtt
Dátum: 2013. március 08.

Az OKJ részszakképesítést adó 1000 óra időtartamú szabadföldi és növényházi dísznövénykertész képzés hallgatói a képzés fontos mérföldkövéhez ért, részvevőink március közepén modulzáró vizsgát tesznek.

A 2012. szeptember 24-én indult képzést, a projektbe jelentkezők több mint fele jelölte meg. A tanfolyamon 15 hallgató vesz részt. A 9 hónapon át tartó képzés első felében hallgatóink az első modullal, a növényházi dísznövénytermesztéssel ismerkedtek meg. A 40-60%-ban elméleti és gyakorlati képzés során vállalkozási és kereskedelmi, munkavállalói, műszaki, természeti ismereteket, növénytant, növényházi dísznövényeket, valamint azok szaporítását tanulták meg hallgatóink. A gyakorlati képzés alatt a projekt során kialakított fóliasátorban a dísznövények ültetését, nevelését és gondozását végezték. A vizsga során szóban, írásban és gyakorlatban is számot adnak tudásukról, 4 nagy témakört érintve:

  • vállalkozási és kereskedelmi ismeretek
  • kertészeti alapismeretek
  • munkavállalói ismeretek
  • növényházi dísznövénytermesztés.

A modulzáró vizsga után hallgatóink a képzés második felébe lépnek, amikor a szabadföldi dísznövénytermesztésről fognak tanulni, illetve a gyakorlati oktatás során ismerik meg és gyakorolják a természetesen, szabadföldbe ültetett dísznövények nevelését és gondozását.

Minden jog fenntartva!
2012. © Cseszt RegĂ©lĹ‘ TĂ©rsĂ©gfejlesztĂ©si KöszhasznĂş Nonprofit Kft.
8960 Lenti Deák F. u. 4.
mestersegektere@lentiterseg.hu
Látogatók száma: 410,918