2019. március 23. Beáta napja van  | Jelenleg 1 cég 0 db állása és 4 szerv 5 képzése található adatbázisunkban
Képek a galériából

2013.07.26.
Szakmai tanulmányút
Az albumban
6 db kép található
Hírlevél feliratkozás
Neved:

Irányítószám:

Lakcím:

Email cím:

Ellenőrző kód:

Írja be kódot:
Megváltozott munkaképességűek támogatása
Dátum: 2014. február 19.

„Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” kiemelt projekt

Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal Projekt Igazgatósága a „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” kiemelt projekt keretében elősegíteni szeretné a megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci beilleszkedését, sikeres foglalkozási rehabilitációját.

A program célja, hogy a programban résztvevők egyéni igényekre szabott szolgáltatások és támogatások révén visszatérhessenek a munka világába, a nyílt munkaerő-piacra. Személyre szabott fejlesztésekkel, humánszolgáltatási programmal, képzési lehetőségek biztosításával támogatja a megváltozott munkaképességű ügyfelek felkészítését a munkavállalásra, valamint biztosítja a foglalkoztatásukhoz a munkaadók részére bérköltség-támogatást. A bérköltség-támogatás a munkaadó részére, az általa minimum 4 órában foglalkoztatott, programban résztvevő után nyújtható. A támogatás időtartama határozott időre szól, amely során a munkabér és az azt terhelő szociális hozzájárulási adó 100%-ban támogatható. Egy munkáltató több megváltozott munkaképességű személy foglalkoztatásához is igénybe veheti a támogatást. A projektben résztvevő megváltozott munkaképességű ügyfelek mindegyike jogosult az adókedvezményt (szociális hozzájárulási adó alóli mentesség) biztosító rehabilitációs kártyára.
A Hivatal projektgazdaként országos lefedettséggel, 85 helyszínen létesített irodát, ahol 280 fő humánszolgáltató és 109 fő ügyintézőből álló szakmai stáb áll az ügyfelek és partnereink rendelkezésére. Bérköltség-támogatás a munkaadó részére, az általa minimum 4 órában foglalkoztatott, programrésztvevő után nyújtható. A támogatás időtartama határozott időre szól, amely során a munkabér és az azt terhelő szociális hozzájárulási adó 100%-ban támogatható. Egy munkáltató több megváltozott munkaképességű személy foglalkoztatásához is igénybe veheti a támogatást.

Zala megye szakmai koordinátora:
Meszlényi Dezső Márk
Tel: 20/821-6773
meszlenyid@nrszh.hu
https://ikrt.nrszh.hu/ikrt/

Minden jog fenntartva!
2012. © Cseszt Regélő Térségfejlesztési Köszhasznú Nonprofit Kft.
8960 Lenti Deák F. u. 4.
mestersegektere@lentiterseg.hu
Látogatók száma: 409,390