Innovatív Foglalkoztatási Együttműködés a Zalaegerszegi és Lenti Járásokban

TOP-5.1.2-15-ZA1-2016-00001

Műhelymunka Csesztregen

Részletes információk
Időpont: 2018. január 05.
Helyszín: Művelődési Ház Csesztreg
Részletek

Lenti Város Önkormányzat konzorciumvezetőként támogatási kérelmet nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 5.1.2-15 azonosítószámú, „Helyi foglalkoztatási együttműködések” című pályázati felhívásra.

A támogatási szerződést aláírását követően, 2017. október 01-től megkezdődött az a közös munka, amelyben konzorciumi partnerként részt vesz a Zala Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, a Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a Gondoskodás Alapítvány is.

Az „Innovatív foglalkoztatási együttműködés a zalaegerszegi és lenti járásokban” című projekt megvalósításának hosszú távú célja, hogy a zalaegerszegi és lenti járásokra kiterjedően létrejövő és a már működő foglalkoztatási együttműködések tevékenységei járuljanak hozzá a két járás gazdasági növekedéséhez, a munkahely-teremtéshez és a vidéki népesség helyben tartásához. Közvetlen célja pedig foglalkoztatási együttműködések képzési és foglalkoztatási programjainak támogatása, tevékenységi körük, eredményességük, hatékonyságuk növelése, a foglalkoztatás helyi szintű akciótervek megvalósításával való bővítése, a hátrányos helyzetű álláskeresők munkához juttatása.

A foglalkoztatási paktum keretében 2018. január 12-én műhelymunkát tartunk Csesztregen a Művelődési házban, melyre szeretettel várjuk!